Mukaan toimintaan

Oulun Han Moo Do ry:n seuraava peruskurssi järjestetään 22.1.2018 alkaen!

Ensimmäiset harjoitukset ovat 22.1.2018 klo 20. Kurssille voi tulla mukaan tammikuun ajan. Harjoituksiin riittää asuksi t-paita ja urheiluhousut. Mukaan kannattaa ottaa myös juomapullo. Peruskurssi harjoittelee samassa tilassa jatkokurssin kanssa, joten peruskurssilla on mahdollisuus nähdä myös jatkokurssin harjoittelua. Kurssin vetäjinä toimivat Terho Kämäräinen 2.dan ja seuran muut vetäjät. Kurssi päättyy vyökokeeseen ja leiriin. Vyökokeen jälkeen harrastajat siirtyvät jatkokurssin harjoituksiin.

Kurssin sisältö

Han Moo Do peruskurssi on hyvä tapa kohottaa kuntoa samalla, kun oppii korealaista kamppailutaitoa. Han Moo Do harjoittelu on monipuolista heti peruskurssista alkaen. Han Moo Do -harjoittelu kehittää kehonhallintaa, rentoutta. Lisäksi harjoittelu on myös hauskaa. Peruskurssilla opetetaan mm:
-Lämmittely-, lihaskunto- ja venyttelytekniikoita
-3 alastulotekniikkaa
-4 itsepuolustustekniikkaa
-3 peruspotkua
-Etu- ja takakäden lyöntejä
-Torjuntoja
-Otteluliikkumista
-Lajiin liittyvät käytöstavat

Ikäraja ja maksut

Kurssille voivat osallistua yläasteikäiset ja sitä vanhemmat naiset ja miehet. Tätä nuorempien harrastajien osallistuminen katsotaan tapauskohtaisesti ja on mahdollista, mikäli harrastajan keskittymiskyky riittää ja harrastajalle löytyy sopivan kokoinen harjoittelupari sekä valvova aikuinen. Kurssin hinta on 80 € (opiskelijat ja koululaiset 60 €, korkeakoululiikunnan sporttipassilla 40 €). Kysy ryhmä- tai perhealennusta. Kurssin hinta sisältää:
-Oulun Han Moo Do ry:n jäsenmaksun.
-Harjoittelun peruskurssin ajan 2 kertaa viikossa.
-Vakuutuksen 3. harjoitteluviikosta alkaen.

Kurssimaksun voi maksaa myös Smartumin liikunta- tai kulttuuriseteleillä sekä sporttipassilla.

Jäsenmaksu tulee maksaa harjoituksissa jaettavalla laskulla 14 vrk aloittamisen jälkeen. Näin jokainen voi kokeilla lajia 2 viikkoa ilmaiseksi.

Harjoitteluajat:

Harjoitukset ovat Värtön liikuntahallilla:
-Maanantaisin klo 20.00-21.30 
-Torstaisin klo 19.00-20.30 

Lisätietoa

Lisätietoa kurssista antaa mielellään Terho Kämäräinen 2.dan. Katso yhteystiedot.

Tervetuloa Han Moo Do peruskurssille!

© Oulun Han Moo Do ry. Kaikki oikeudet pidetään